Släpvagnsbokningen

För att undvika problem med släpvagnshanteringen och inloggning på bokningskalendern med åtföljande trassel i kalenderfunktionen gäller följande regler:

1. Ansvarsförbindelse
Släpvagnen lånas endast ut till medlemmar i Byalaget efter godkännande av en ansvarsförbindelse vid ett personligt möte med någon av följande:

  • Tomas Björkholm, Gråstensv. 6, tomas@bjorkholm.se, 0708-25 16 32
  • Anders Jagraeus, Brinkvägen 43, anders.jagraeus@tele2.se, 070-375 5910

En förteckning över godkända låntagare finns och uppdateras kontinuerligt. När du skriver under förbindelsen godkänner du även att publicera ditt namn kontaktuppgifter i förteckningen. Om du på grund av skyddad identitet inte kan publicera namn och kontaktuppgifter ska du meddela Tomas Björkholm om detta.

I ansvarsförbindelsen förbinder sig/accepterar låntagaren att: 

  • kontrollera att lampor fungerar och byta ut de som inte fungerar.
  • vara försiktig med lås/nyckel och inte låta tungt låsbeslag skramla runt i bilen med nyckel i samt att applicera låset så att inte vatten rinner in i nyckelhålet. (Observera risken för frysskada vintertid).
  • omedelbart meddela Tomas Björkholm och nästa låntagare om problem uppstått med vagn eller lås, tex avbruten nyckel eller annat.
  • åtgärda de fel som uppstått. Byalaget har försäkring som tar större utgifter. Byalaget står för kostnader som uppstått på grund av förslitning.
  • att lånerätten kan dras in direkt om ovanstående regler inte iakttages.
  • Reglerna i detalj finns att läsa här.

2. Boka tid i bokningskalendern
När du klickat på Till bokningskalendern öppnar sig ett inloggningsfönster hos Boka.se. 
Logga in med din e-postadress och lösenord. Har du glömt lösenordet, använd funktionen för glömt lösenord. Om funktionen inte fungerar, maila support@boka.se från den e-postadress som du har registrerat och be om en återställningslänk.

Glöm inte att du bara får boka ett tillfälle åt gången och max 2 dagar sammanhängande.
Undvik om möjligt att boka både lördag och söndag, (många kan bara köra till Hagbytippen under helgtid)

3. Låna nyckel
Nycklar finns hos 17 st nyckelinnehavare som  åtagit sig att låna vidare till godkända låntagare. Nycklar hämtas respektive återlämnas enligt överenskommelse hos redovisade nyckelinnehavare.

Vid bokning ”kant i kant” (delar av dag) svarar medlemmarna själva för att nyckeln hämtas respektive lämnas vidare till nästa låntagare samt att sista låntagare lämnar tillbaka nyckeln till nyckelutlånaren. För att detta skall fungera är det absolut nödvändigt att namn, telefon och gatuadress fyllts i ordenligt. 

Vid behov av kontakt i släpvagnsfrågor kontakta i första hand Tomas Björkholm per e-post på tomas@bjorkholm.se och i andra hand Anders Jagraeus per e-post på anders.jagraeus@tele2.se

Till släpvagnsbokningen –>

Annonser